Menu

Nyproducerade parhus

Med naturen direkt utanför dörren

I ditt nyproducerade hus i Ornäs har du naturen direkt utanför dörren, terasser i flera väderstreck och en lättskött vacker trädgård. Ta på långfärdsskridskorna i farstun och glid ut över isen på Runn och Ösjön. Båtklubben har ni runt knuten och med två fina golfbanor bara några kilometer bort. Fina stränder och bryggor att ta ett morgondopp från eller ta med picknickkorgen och tillbringa hela dagen ute på äventyr. Tänd en kvällsbrasa i öppna spisen, laga middag tillsammans.

Interiör

Lyxigt och lättskött boende

Bostäderna har öppen planlösning och materialval i hög standard där du får vara med och välja ytskikt på golv, köksluckor och badrumsinredning. Braskaminen värmer härligt kalla vinterdagar och vinkylen tillför köket en extra lyxig känsla. Lummig baksida med Jacuzzi att krypa ner i året runt ger njutning i vardagen. Vissa bilder och filmer visas med tillval.

Ornäs

Vid vattnet, mellan Falun och Borlänge

Husen är vackert belägna 200 m från vattnet, med utsikt över Ösjön. Avståndet till Borlänge är 8 kilometer och till Falun 12 kilometer. Familjevänligt område med skola från förskoleklass upp till årskurs 9, mataffär och bra förbindelser. Två fina golfklubbar på nära håll, Dalsjö Golfklubb endast 2 km bort och till Aspeboda Golfklubb är det 4 km. Bryggförening med egen brygga vid vattnet, badplatser både vid Talludden och Uvbergsviken med nylagd cykelväg.

Top