Menu

BRF Skogsparken

Stora uteplatser åt flera håll ger sol från morgon till kväll

Läget i Djurås i Gagnefs kommun ger bostäder i ett lugnt område där du har skolor och barnomsorg i det direkta närområdet. Stora skogs- och grönområden med motionsstigar ger träningsmöjligheter direkt utanför husknuten. Det finns ett stort utbud av roliga fritidsaktiviteter som drivs av föreningslivet. Du har eljusspår, forspaddling, ridklubb, brukshundsklubb, gym, golfbana, Ishallar, motocrossbana, skjutbanor, tennisplaner, vandringsleder, badplatser och mycket mer.

Visning Exteriört Visning Solstudie

INTERIÖR

3 rum och kök - 73 kvm

Husen uppförs i träpanel med vackra bandtäckta plåttak och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusflöde.
Samtliga lägenheter har gedigna ekgolv med golvvärme i alla plan, påkostade kök och exklusiv standard. Alla bostäder har två generösa uteplatser i olika väderstreck. En våning upp har du möjlighet att välja till en braskamin att mysa framför under kalla vinterkvällar. Genomgående möts du av tåliga, tidlösa materialval, som åldras med värdighet.

Visning 3 rok

INTERIÖR

4 rum och kök - 90 kvm

Bostäderna är ritade med öppna sociala ytor och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusflöde. Utformningen är tidlös i klassiska materialval och med en modern design där bekvämlighet ligger i fokus. Samtliga lägenheter har gedigna ekgolv med golvvärme i alla plan, påkostade kök och exklusiv standard. Kök och vardagsrum karaktäriseras av stora glaspartier som öppnar upp och släpper in dagsljuset året om. Alla bostäder har två generösa uteplatser åt två håll.

Visning 4 rok
Top