Menu

BRF Frostbrunnsparken

Etapp 1

Bostadsrätterna är om 2 - 5 rum och kök, 58 - 202 kvm med öppna sociala ytor, maximalt ljus och rymd. Utformningen är i tidlöst klassiska material med en modern design där bekvämlighet ligger i fokus. Ledande konstruktionsteknik, och noggranna materialval borgar för dokumenterat sunda och hållbara byggnader.

INTERIÖR

Ett boende utöver det vanliga

BRF Frostbrunnsparken är ett projekt där arkitekturen, detaljerna och den höga standarden samspelar och sticker ut. Husen är utrustade med hiss och carport till de större lägenheterna som släpps i etapp 1. Samtliga lägenheter har gedigna golv med golvvärme i alla plan, påkostade kök och exklusiv standard. Kök och vardagsrum karaktäriseras av stora glaspartier som öppnar upp och släpper in dagsljuset året om. Lägenheterna har rena och raka linjer.

Buskåker

Läget i Buskåker

Läget i Buskåker på södra sidan av Borlänge ger bostäder i ett lugnt område där du har flera skolor och barnomsorg i det direkta närområdet. Stora skogs- och grönområden med motionsstigar ger träningsmöjligheter direkt utanför husknuten. Två av Borlänges slalombackar ligger några kilometer från området och Långsjön 4 km bort erbjuder en fin badplats. Naturreservatet Frostbrunnsdalen ligger i anslutning till området.

Top