Menu

BRF Präst Källa

Bostadsrätter med villakänsla

Vår vision för BRF Präst Källa i Säter är flerfamiljshus med en arkitektur utöver det vanliga. Husen uppförs i träpanel med vackra bandtäckta plåttak och stora fönsterpartier som ger ett flödande ljusinsläpp. Smakfulla bostäder som sticker ut i mängden samtidigt som de smälter in i den historiska omgivningen på ett rofyllt sätt. De flesta bostäderna har två generösa uteplatser i olika väderstreck. Carport, förråd och hiss ingår.

INTERIÖR

Tidlösa materialval och funktionella lösningar

Interiört har det lagts stor vikt vid att skapa luftiga sociala umgängesytor med högt i tak, stora fönster och golvvärme i alla plan, samtidigt som den privata delen med sovrum och badrum hålls ihop och skapar ett lugn. Samtliga lägenheter har gedigna golv med golvvärme i alla plan, påkostade kök och exklusiv standard. Kök och vardagsrum karaktäriseras av stora glaspartier som öppnar upp och släpper in dagsljuset året om.

Sjönära i centrala Säter

Attraktivt läge nära naturen och Ljustern

På bästa läget i Säter planerar vi ljusa, luftiga bostadsrätter. Ett exklusivt, smidigt alternativ när du vill äga ditt eget boende. Området öppnar upp möjligheten för den äldre generationen att sälja villan som blivit för stor och flytta till ett mindre, mer bekvämt boende. Eller för barnfamiljer som får närhet till bra skolor och barnomsorg, och naturen direkt utanför dörren.

Top