Menu

Frostbrunnsparken

Etapp 2 – Se hela området på interaktiva visningen nedan

Snart släpper vi försäljningen av 36 unika lägenheter om 2 - 5 rum och kök, 58 - 113 kvm med öppna sociala ytor, maximalt med ljus och rymd. Utformningen är i tidlöst klassiska, hållbara material med en modern design. De flesta bostäderna har två generösa terrasser eller balkonger håll i lika väderstreck och lägenheterna i markplan har en egen gräsmatta som förlänger uteplatsen. Carport, förråd och hiss ingår. På området kommer det att finnas en gemensam pool och bastu.

Visning Exteriört

INTERIÖR

Kliv in i en 4 rum och kök – klicka på interaktiva visningen

Interiört har det lagts stor vikt vid att skapa luftiga sociala umgängesytor med högt i tak, stora fönster och golvvärme i alla plan, samtidigt som den privata delen med sovrum och badrum hålls ihop och skapar ett lugn. Samtliga lägenheter har gedigna golv med golvvärme i alla plan, påkostade kök och exklusiv standard. Kök och vardagsrum karaktäriseras av stora glaspartier som öppnar upp och släpper in dagsljuset året om.

Visning 4 rok

Ett boende utöver det vanliga

Unika bostäder med gemensam pool

Läget i Buskåker på södra sidan av Borlänge ger bostäder i ett lugnt område där du har flera skolor och barnomsorg i det direkta närområdet. Stora skogs- och grönområden med motionsstigar ger träningsmöjligheter direkt utanför husknuten. Två av Borlänges slalombackar ligger några kilometer från området och Långsjön 4 km bort erbjuder en fin badplats. Naturreservatet Frostbrunnsdalen ligger i anslutning till området.

Top