Menu

Vackra radhus i Sundborn

Stora uteplatser åt flera håll ger sol från morgon till kväll

Här erbjuds ett väldisponerat och luftigt boende om 3 rok, 80,5 m2 med hög standard. Rymligt och välutrustat kök med utrymme för hela familjen, öppet vardagsrum i bostadens mitt med direkt anslutning till uteplatserna i två väderstreck med totalt ca 51 m2 trädäck som förgyller sommarkvällarna.

Interaktiv visning

Interiör

Funktionellt och tidlöst

Bostäderna karaktäriseras av stora glaspartier som öppnar upp och släpper in dagsljuset året om. Rymligt och välutrustat kök med utrymme för hela familjen, öppet vardagsrum i bostadens mitt med direkt anslutning till uteplatserna. Samtliga hus har gedigna golv, påkostade kök och exklusiv standard. Ett master bedroom med walk-in-closet. Helkaklat badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Liten helkaklad WC. Braskamin finns som tillval.

Området Sandsberg i Sundborn

10 kilometer från Falun

Husen ligger vackert inbäddat i grönska endast 100 meter från sjön Toftan. Här erbjuder vi samtliga bostäder en egen båtplats vid föreningens brygga i den lilla båthamnen. Familjevänligt område med skola, mataffär, aktivt föreningsliv, bad, fina motionsslingor och bra förbindelser.

Top